Argan olie voor haar

ARGANOLIE

Arganolie voor haar

Voor diegene die het nog nooit arganolie hebben gebruikt? Je zult versteld staan van het resultaat voor je huid en haar. Het haar blijft licht en gaat mooi glanzen. De olie strekt echt in het haar en de huid. Dit merk je na verloop van tijd als de olie deels begint in te werken en deels op te drogen.

Kappers gebruiken arganolie

Je leest er online steeds meer over dit natuurlijk beautyproduct. Het geeft echt een prachtig resultaat voor je huid en haar. De vetten en voedingszuren voor je huid geven je huid en haar een boost van voeding. Zeker het moment in de ochtend als je de avond ervoor goed hebt ingesmeerd. Dan voelt de huid ontzettend soepel en het haar voelt sterker en krachtiger. Steeds meer kappers werken met arganolie. Doordat arganolie heel veel vitamine E bevat, antioxidanten, linolzuur en vetten heeft, voed dit het haar optimaal. Dit maakt de huid niet zelf aan en zo ondersteund arganolie gezond haar vanaf de huid.

Arganolie in het haar

Na het douchen is het dan ook verstandig om direct het haar in spuiten met arganolie en dit lichtelijk in te masseren op de hoofdhuid voor optimale bescherming. Als vrouw zijn we vaak in de weer met ons haar via stijltangen, föhns, kleur spoeling, een permanent. Het kan ervoor zorgen dat het haar breekbaarder wordt of er dof uit gaat zien. Om het haar een boost te geven kan arganolie heel goed gebruikt worden. Er bestaan zeker haarmaskers en conditioners met arganolie erin verwerkt. Uiteraard is dit vaak met chemische stoffen die niet goed zijn voor de hoofdhuid en ook wel irritatie kunnen opleveren. Vaak merkt men dat de hoofdhuid dan snel uitdroogt en of jeukt. De hoofdhuid kan gaan schilferen omdat deze met te warm douchen dan heel snel uitdroogt. Om dit te voorkomen is arganolie bij uitstek zeer geschikt, aangezien het de hoofdhuid en het haar voed zonder daarbij dat het uitdroogt. Uiteraard raden wij aan tijdens het douchen om nooit te warm je haar te wassen. Daarnaast is korter douchen beter aangezien er Nederland veel kalk in het water zit wat de hoofdhuid snel doet uitdrogen.

bekijk onze arganolie voor haar
ARGANOLIE

Hoe gebruik je arganolie voor het haar

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk met cosmetische arganolie voor haar. Zo kan het makkelijk naast uw huidige shampoo gebruikt worden. In winkels zijn er verschillende shampoo’s en gezichtmaskers te verkrijgen met arganolie. Ben je al tevreden over de cosmetische haar producten die je nu gebruikt? Dan is pure arganolie een goede toevoeging voor haar en gezicht. Heb je al een vette huid van jezelf gebruik dat de arganolie voornamelijk als nachtcrème voor haar en huid. Na het douchen raden wij het ook zeker aan. De kalk in het water ook wel (hard water) genoemd droogt het haar en de huid. Arganolie voorziet het haar van vocht en voed tegelijkertijd vanuit de wortel, de huid.

ARGANOLIE

De werking van arganolie voor haar

Arganolie is perfect voor droog en dun haar. De kracht van arganolie is een rijke mix van vetzuren, anti-oxidanten, vitamine E en linolzuur. Door de unieke samenstelling van arganolie dringen de vitamines dieper door. Hierdoor zal het haar soepeler aanvoelen en door linolzuur het vocht beter vasthouden, zijn glans behouden en sterker aanvoelen. Antioxidanten in de arganolie zorgen voor een sterke bescherming van buiten af. Wij raden het gebruik van arganolie elke dag aan. Hierdoor blijft het haar goed beschermd en gevoed van buitenaf. Arganolie behoud het volume van het haar, het droogt niet uit, het vocht blijft in het haar en de bescherming neemt toe.

bekijk onze arganolie voor haar

Het dagelijks gebruik van arganolie

Arganolie kan elke dag gebruikt worden als dagcrème voor het lichaam of op de plekken waar de uitgedroogde huid extra aandacht nodig heeft. Soms kan de huid snel uitdrogen hierdoor is het handing om arganolie vaker te gaan gebruiken. De huid zal na verloop van tijd weer zacht en soepel gaan aanvoelen. De natuurlijk kracht van arganolie zal de huid of het haar voeden en beschermen. Door niet teveel arganolie te gebruiken hoeft de huid niet vettig aan te voelen. Hierdoor is het belangrijk om goed te kijken naar de eigen huid. Droogt de huid sneller uit dan is het beter om vaker te smeren in plaats van grote hoeveelheden te smeren. Nadat arganolie aangebracht op de huid of hoofdhuid, licht inmasseren een aantal uur laten intrekken. Na een aantal uur even controleren of de gewenste hoeveelheid is aangebracht. Ook is het zeker aan te raden een aantal druppels pure Aza Natural arganolie te gebruiken in bad. Onze arganolie verzorgt het hele lichaam optimaal en behoud het vocht in de huid. Vocht regulatie is behoud van een mooie huid. Daarnaast is arganolie fijn voor de handen omdat die snel kunnen uitdrogen na het wassen met zeep.

bekijk onze cosmetische arganolie
Witte klei poeder
Witte Klei Poeder
 8,95 16,95
Zachte klei die ook diepe poriën raakt...
Nilotica Sheaboter
 9,95 17,95
Werkt goed op diverse huidaandoeningen [icon name="check"...