Oh Fashion – Review Arganolie

Oh Fashion – Review Arganolie

Evelien van Oh Fashion heeft laatst enkele producten van A&M cosmetics onder de loep genomen tijdens een unboxing. Lees hier wat ze van de arganolie en rozenolie vond!

Hoe gebruik je Arganolie ?

Hoe gebruik je Arganolie ?

Waarom zou ik Arganolie van Aza Natural gebruiken ? 100% puur Premium Kwaliteit Eerste koude persing van argan noten Extra-Virgin Veilig om te gebruiken Gecertificeerd door EcoCert, dus voldoet aan de strengste eisen voor organisch, milieu-vriendelijk bottlen, labelen en verpakken. Om een hygiënische productie van onze olie te verzekeren, wordt deze niet met de hand […]

Arganolie Video Reviews

Arganolie Video Reviews

Unboxing van Aza Natural Pakket – BestyouBeautyNieuwsgierig wat je in je Aza Natural pakket kan verwachten ? Kijk mee naar een Unboxing ervan door Kim van BestyouBeauty..

Arganolie: 8 van de meest voorkomende toepassingen

Arganolie: 8 van de meest voorkomende toepassingen

Bijna iedereen heeft wel gehoord van het Marokkaanse goud: Arganolie. Arganolie behoort tot de beste natuurlijke oliën ter wereld. Er zijn eindeloos veel toepassingen voor deze olie. De meest bekende is als huidverzorgingsproduct, maar er zijn meer toepassingen voor dit natuurproduct. Hier lees je meer over de 8 meest voorkomende toepassingen van dit Marokkaanse goud.

De puurheid van ghassoul

De puurheid van ghassoul

Ghassoul, ook wel bekend als rassoul of Marokkaanse klei, is afkomstig uit het Atlasgebergte in Marokko. Nog specifieker, de klei is afkomstig van een slapende vulkaan. Het is bij velen bekend dat de grond rondom een vulkaan die al eens is uitgebarsten, enorm vruchtbaar is. Wat velen nog niet weten, is dat de vulkanische klei […]