web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

“100% pure citroen essentiële olie – Verfrissende en zuiverende kracht”

“100% pure citroen essentiële olie, biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Verfrist, zuivert de lucht en bevordert een positieve stemming. Ideaal voor aroma therapie, huidverzorging en huishoudelijk gebruik. Perfect voor natuurlijke, dagelijkse verzorging.”

Citroen essentiële olie – Verfrissende en zuiverende Kracht

Onze 100% pure citroen essentiële olie is biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Bekend om zijn verfrissende en zuiverende eigenschappen, is deze olie ideaal voor aroma therapie, huidverzorging en diverse huishoudelijke toepassingen.

Voordelen en toepassingen

Aroma therapie: Voeg enkele druppels toe aan een diffuser om de lucht te zuiveren en een verfrissende citroengeur in de ruimte te verspreiden. Helpt bij het verbeteren van de stemming en concentratie.

Huidverzorging: Meng enkele druppels met een draagolie voor een verhelderende en reinigende gezichtsbehandeling. Helpt bij het bestrijden van acne en verfrist de huid.

Huishoudelijk gebruik: Gebruik het als een natuurlijk reinigingsmiddel om oppervlakken te desinfecteren en te verfrissen.

Verfrissing: Verwijdert ongewenste geuren en laat een aangename, frisse geur achter.

Veiligheid en bewaring

Bewaar de olie op een koele, donkere plaats in de originele fles om de kwaliteit te behouden. Vermijd contact met ogen en gebruik niet onverdund op de huid. Niet geschikt voor inwendig gebruik.

Kies voor onze 100% pure citroen essentiële olie en ervaar de verfrissende en zuiverende kracht van natuurlijke citroen. Perfect voor dagelijkse verzorging en welzijn.

Specificaties/Lijst met kenmerken van citroen essentiële olie

Deze FAQ biedt u de nodige informatie om citroen essentiële olie veilig en effectief te gebruiken. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.