web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

Kwaliteit arganolie

Kwaliteit arganolie Aza Natural

Arganolie wordt al eeuwen gebruikt als biologische cosmetica. Door koud te persen met een moderne kijk, is de winning van arganolie uit de pitten van de arganvrucht optimaal. De kwaliteit blijft zo optimaal mogelijk behouden. Onze arganolie is dan ook geprezen door vele.

Het fijne van Aza Natural is dat wij een eigen Cosmetica lijn hebben en onderdeel zijn van A&M Cosmetics. Hierdoor zijn het onze eigen producten die wij verkopen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van de kwaliteit van een ander. Er bestaan ook goedkopere argan oliën op de markt, wat te goedkoop is voor echte arganolie. Echte arganolie is 100% arganolie. Doordat er veel vruchten nodig zijn om olie te kunnen maken kan de olie nooit zo goedkoop zijn.

ARGANOLIE

Hoge kwaliteit Arganolie

Aza Natural bied de arganolie aan in een spray vorm en een fles. De arganolie van Aza Natural is A-kwaliteit arganolie. De olie is 100% zuiver, de olie voelt rijk en is goed bewaard om de optimale kwaliteit te behouden. Zo wordt elke nieuwe badge aan arganolie uit Marokko zorgvuldig geinspecteerd. Onze bronnen zijn gecertificeert met een biologisch certificaat voor het verwerken van alleen een 100% biologisch product en met een verantwoorde verwerking. De verwerkingsmethode is helemaal traditioneel, met een moderne kijk op de eind verwerking. Onze missie is om met zo min mogelijk bewerking het product zo lang mogelijk zijn natuurlijke voedingsstoffen te laten behouden. De kwaliteit wordt geprezen door vele.

bekijk onze arganolie bekijk culinaire arganolie
ARGANOLIE

Arganolie Herkomst

Doordat het ons eigen verse arganolie is, staan wij 100% achter de oorsprong en de kwaliteit van het natuurlijke product. Onze arganolie is van hoge kwaliteit en met het meest moderne proces gewonnen om de beste cosmetische arganolie te kunnen aanbieden. Onze pure en verse arganolie is 100% biologisch en gecertificeerd. De arganolie is een eerste koude persing en wordt geoogst door ons eigen team van vrouwen. A&M Cosmetics is een kleine organisatie die arganolie aan meerdere cosmetische bedrijven in Nederland levert. Aza Natural is onze eigen lijn. Aza Natural is een onderdeel van A&M cosmetics.

bekijk onze arganolie bekijk culinaire arganolie

Waarom komt arganolie alleen uit Marrokko?

Arganbomen komen alleen in Marokko voor. De boom is lastig ergens andere te laten groeien. Op het moment zijn er nog rond de 20.000 bomen over in het Noorden van Marokko. Hierdoor kan men ieder jaar ook maar een beperkte hoeveelheid oogsten. Het is een kostbare verwerking, er gaan veel arganvruchten doorheen voordat er een aanzienlijke hoeveelheid aan arganolie uitkomt.

Essentiële Oliën Voordeelpakket
 39,95
Samenstelling van verschillende essentiële oliën met uiteenlopende...