web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

“100% pure eucalyptus essentiële olie – natuurlijke verfrissing en zuivering”

“100% pure eucalyptus essentiële olie, biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Zuivert de lucht, verfrist de zintuigen en helpt bij verkoudheid. Geschikt voor aromatherapie, massage en huishoudelijk gebruik. Perfect voor natuurlijke, dagelijkse verzorging.”

Eucalyptus essentiële olie – Natuurlijke verfrissing en

zuivering

Onze 100% pure eucalyptus essentiële olie is biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Bekend om zijn verfrissende en zuiverende eigenschappen, is deze olie ideaal voor aromatherapie, massage en diverse huishoudelijke toepassingen.

Voordelen en toepassingen

Aroma therapie: Voeg een paar druppels toe aan een diffuser of verdamper om de lucht te zuiveren en een verfrissende geur in de ruimte te verspreiden.

Massage: Meng enkele druppels met een draagolie voor een verkwikkende massage die de spieren ontspant en de geest verfrist.

Huishoudelijk Gebruik: Gebruik het als een natuurlijk reinigingsmiddel om oppervlakken te desinfecteren en te verfrissen.

Ondersteuning bij verkoudheid: Inhaleren van eucalyptusolie helpt bij het verlichten van verkoudheid en verstopte luchtwegen.

Veiligheid en bewaring

Bewaar de olie op een koele, donkere plaats in de originele fles om de kwaliteit te behouden. Vermijd contact met ogen en gebruik niet onverdund op de huid.

Kies voor onze 100% pure eucalyptus essentiële olie en ervaar de verfrissende en zuiverende kracht van natuurlijke eucalyptus. Perfect voor dagelijkse verzorging en welzijn.

Specificaties/Lijst met kenmerken van eucalyptus essentiële olie

100% pure en biologische olie: Volledig natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen.

Deze FAQ biedt u de nodige informatie om eucalyptus essentiële olie veilig en effectief te gebruiken. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.