web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

“100% pure ghassoul poeder – natuurlijke huid- en haarverzorging”

“100% pure ghassoul poeder, rijk aan mineralen en vrij van kunstmatige toevoegingen. Zuivert, reinigt en verjongt de huid en het haar. Ideaal voor maskers en scrubs. Geschikt voor alle huid- en haartypes. Perfect voor natuurlijke, dagelijkse verzorging.”


Ghassoul poeder – natuurlijke huid- en haarverzorging

Onze 100% pure hhassoul poeder is rijk aan mineralen en volledig natuurlijk. Dit veelzijdige poeder reinigt, zuivert en verjongt zowel de huid als het haar. Ghassoul poeder, ook bekend als Rhassoul klei, is een eeuwenoud schoonheidsgeheim uit Marokko.

Voordelen en toepassingen

Huidverzorging: Ghassoul poeder is ideaal voor het maken van gezichtsmaskers en scrubs. Het verwijdert onzuiverheden, absorbeert overtollige olie en verfijnt de poriën, waardoor de huid zacht en stralend blijft.

Haarverzorging: Gebruik het poeder als haarmasker om onzuiverheden te verwijderen en de hoofdhuid te revitaliseren. Het maakt het haar glanzend, zacht en volumineus.

Diepe reiniging: De natuurlijke absorptiecapaciteit van ghassoul poeder maakt het perfect voor een diepe reiniging van huid en haar.

Natuurlijke ingrediënten: 100% puur en vrij van chemische toevoegingen, geschikt voor alle huid- en haartypes.

Veiligheid en bewaring

Bewaar het ghassoul poeder op een droge plaats om de kwaliteit te behouden. Meng het poeder met water of rozenwater tot een gladde pasta voor gebruik.

Kies voor ons 100% pure ghassoul poeder en ervaar de natuurlijke kracht van deze eeuwenoude schoonheidsbehandeling. Perfect voor dagelijkse verzorging en welzijn.

Specificaties/Lijst met kenmerken van ghassoul poeder

Deze FAQ biedt u de nodige informatie om ghassoul poeder veilig en effectief te gebruiken. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.