web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

Ghassoul poeder

Ghassoul Klei poeder

Ghassoul poeder

Ghassoul kan gebruikt worden op de huid als in gezichtsmaskers, voor op het lichaam, haarmaskers, lichaamspakkingen en als alternatief voor zeep, douchegel en shampoo. In ons ghassoul poeder zitten geen kunstmatige geur- of kleurstoffen of conserveermiddelen in, en ons ghassoul poeder bevat alleen maar goede dingen zoals mineralen, silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en pro-vitaminen. Deze worden op genomen in de huid. Ghassoul is dé ideale oplossing voor mensen met een huidallergie of een gevoelige huid. Dat komt doordat ghassoul afval- en gifstoffen, een anti-septische werking voor de huid en de diverse huidverzorgende mineralen. Ghassoul houdt de biologische balans van de huid en zorgt voor zuivering van de huid, ontspanning en verkwikking.

Onze ghassoul poeder voor de huid van Aza Natural is 100% natuurlijk.

Zo zijn er nog veel meer klei poeders beschikbaar met ieder zijn eigen effect.

Herkomst

Onze pure ghassoul poeder komt uit het gebergte van Marokko. Deze vulkanische lava klei is een geurloze, beige klei. Ghassoul of Rhassoul klei poeder wordt in Marokko al eeuwen voor huid en haar gebruikt als natuurlijker reiniger. Het is een 100% biologisch product dat geen chemische toevoegingen bevat, zoals parfum, kleurstoffen of onzuiverheden. Ghassoul poeder is verpakt in een beschermende omgeving. Onze ghassoul klei poeder is rijk aan voedingsstoffen voor de huid zoals silica, magnesium, kalium en ijzer. De mineralen kunnen zo gif- en afvalstoffen opnemen vanuit de huid, het haar. De ghassoul poeder maakt uw huid op milde wijze schoon. Verder zou de huid na regelmatig gebruik minder droog moeten aanvoelen, door de diepe reiniging en voeding van ghassoul poeder.
Eigenschappen :
 • Ghassoul werkt desinfecterend en reinigt de huid tot in de poriën
 • Ghassoul zorgt voor een heerlijke kuur voor haar en huid, als gezichtsmasker of peeling
 • Ghassoul is geschikt voor elk huid- en haartype
 • Ghassoul, het jeukt en irriteert niet
 • Ghassoul is 100% biologisch afbreekbaar
 • Uw haar wordt steviger, voller, glanzender en heeft minder klitten met ghassoul
 • Na verloop van tijd hoeft het niet meer zo vaak gewassen te worden, omdat de huid door de voorzichtige reiniging met ghassoul niet geprikkeld wordt.
 • Door de kleine ghassoul kleideeltjes wordt de huid gepeeld. Daarnaast absorberen ze geur.
 • Bij wondjes werkt de ghassoul klei erg goed: het zorgt voor een betere doorbloeding en zuivering van de huid.
 • Ghassoul is heel goed te gebruiken in een gezichtsmasker. U kunt er bijvoorbeeld een paar druppels (etherische) olie aan toevoegen voor een extra geuromatisch .
Arganolie

Beautygeheim uit Marokko

Het beautygeheim van vrouwen uit Marokko. Ghassoul is een vulkanische, rozige tot beige kleurige klei poeder. Goed voor gebruik van een droge of vettige huid. Het woord Ghassoul komt van het Arabische woord “Ghassala” wat wassen betekent. De klei poeder word al sinds de 12 eeuw in Marokko gebruik als natuurlijk reinigingsmiddel voor de huid en haar. Ook wordt het gebruikt als gezichtsmasker om afvalstoffen te absorberen en op de huid op een milde manier te wassen. Breng een eetlepel ghassoul op temperatuur met heet water en smeer het daarna op je gezicht. Laat het indrogen en afspoelen maar. De huid voelt heerlijk zacht en gevoed.
Ghassoul Klei poeder
Gebruiksaanwijzing:

Voor een ghassoul gezichtsmasker kunt u het beste ongeveer 10 gram ghassoul nemen, en voor een lichaamspakking ongeveer 140 gram. U kunt hierin variëren naar uw eigen voorkeur. Meng de ghassoul in een bakje met heet of kokend water. Let daarbij op: ghassoul neemt ongeveer 4 keer in volume toe door het toevoegen van water. Voor een extra weldadig gevoel is het goed om net voor gebruik nog een keertje heet water toe te voegen.

Voor een extra goede werking is het belangrijk om de pakking of masker van ghassoul zeer warm aan te brengen. Laat het daarna ongeveer 10 tot 15 minuten intrekken en spoel het vervolgens af met lauw water. Breng na het drogen A&M Arganolie aan op de huid of het haar.

Gebruik 140 tot 160 gram ghassoul voor een behandeling van het gehele lichaam.

Tip: U kunt ook in uw ghassoul masker een eetlepel A&M Arganolie toevoegen.
Extra tips:
 • In plaats van water kunnen bloemenwaters gebruikt worden. Oranjebloesemwater is perfect geschikt.
 • Voor de droge huid/droog haar kunnen 2 lepels olie gebruikt worden. Het masker wordt dan een totaalverzorging: reinigend en vochtinbrengend.
 • Voor een anti-age-effect en een lekkere geur kunnen een paar druppels etherische olie toegevoegd worden aan de ghassoul klei poeder, zoals sandelhout of geranium.
 • Uiteraard kunt u ook andere klei poeders gebruiken als natuurlijk gezichtsmasker.
 • Veel mensen hebben baat bij ghassoul poeder, voor een gezondere en betere huid.


Ingrediënten: 100 % Marokkaanse Lava Klei

Inhoud : 500 gram

Ghassoul klei poeder is 24 maanden houdbaar na openen
Ghassoul Klei poeder
Ghassoul brokjes
 4,95 8,95
100% natuurlijk Zeer geschikt...
Ghassoul poeder
 5,95 9,95
100% natuurlijk Te gebruiken...
Rode klei poeder
Rode Klei Poeder
 8,95 16,95
Neemt afvalstoffen op uit de huid en...
Witte klei poeder
Witte Klei Poeder
 8,95 16,95
Zachte klei die ook diepe poriën raakt...
gele-kleipoeder
Gele Klei Poeder
 8,95 16,95
Dankzij de natuurlijke eigenschappen van de Gele...
calcium-carbonaat
Calciumcarbonaat
 4,95 6,95
Door de natuurlijke eigenschappen ideaal voor het...
betoniet-klei-poeder
Bentoniet Klei Cosmetische Grade
 8,95 18,95
Zonder chemische en/of synthetische toevoegingen Van nature een zuiverende werking Neemt door de natuurlijke negatieve lading gifstoffen...
dode-zee-modder
Dode Zee Modder
 8,95 16,95
Zachte klei die ook diepe poriën raakt...