web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

“100% pure jojoba olie – Natuurlijke verzorging voor huid en haar”

“100% pure jojoba olie, biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Hydrateert, voedt en herstelt huid en haar. Rijk aan vitamine E en antioxidanten. Geschikt voor alle huid- en haartypes. Perfect voor natuurlijke, dagelijkse verzorging.”

Jojoba Olie – Natuurlijke verzorging voor huid en haar

Onze 100% pure jojoba olie is biologisch en vrij van toevoegingen. Deze veelzijdige olie hydrateert, voedt en herstelt zowel huid als haar. Jojoba olie is rijk aan vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren, waardoor het ideaal is voor dagelijkse verzorging.

Voordelen en toepassingen

Huidverzorging: Jojoba olie hydrateert diep, vermindert fijne lijntjes en rimpels en helpt de huidbalans te herstellen. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt als gezichts- en lichaamsolie.

Haarverzorging: Versterkt en voedt het haar, vermindert gespleten haarpunten en geeft een gezonde glans. Gebruik het als leave-in conditioner of haarmasker.

Nagelverzorging: Versterkt broze nagels en verzorgt de nagelriemen. Masseer een paar druppels in voor gezonde, glanzende nagels.

Multifunctioneel gebruik: Geschikt voor huid, haar en nagels. Kan ook worden toegevoegd aan uw favoriete schoonheidsproducten voor extra voeding en hydratatie.

Veiligheid en bewaring

Bewaar de jojoba olie op een koele, donkere plaats in de originele fles om de kwaliteit te behouden. Vermijd contact met de ogen.

Kies voor onze 100% pure jojoba olie en ervaar de natuurlijke kracht van diepe hydratatie en voeding. Perfect voor dagelijkse verzorging en welzijn.

Specificaties/Lijst met kenmerken van jojoba olie 

Deze FAQ biedt u de nodige informatie om jojoba olie veilig en effectief te gebruiken. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.