Klei poeders

Ghassoul Klei poeder

Ghassoul Poeder

Ghassoul kan gebruikt worden op de huid als in gezichtsmaskers, voor op het lichaam, haarmaskers, lichaamspakkingen en als alternatief voor zeep, douchegel en shampoo. In ons ghassoul poeder zitten geen kunstmatige geur- of kleurstoffen of conserveermiddelen in, en ons ghassoul poeder bevat alleen maar goede dingen zoals mineralen, silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en pro-vitaminen. Deze worden op genomen in de huid. Ghassoul is dé ideale oplossing voor mensen met een huidallergie of een gevoelige huid. Dat komt doordat ghassoul afval- en gifstoffen, een anti-septische werking voor de huid en de diverse huidverzorgende mineralen. Ghassoul houdt de biologische balans van de huid en zorgt voor zuivering van de huid, ontspanning en verkwikking.

Ghassoul Klei poeder

Dode Zee Modder

Modder uit de dode zee heeft de hoogste concentratie aan mineralen.

In totaal 33% . Dat is in vergelijking tot andere zeeën een groot verschil met varianties die rond de 3 tot 5% bevatten. De werking van de mineralen zoals magnesium, kalium, calcium en jodium zullen een gunstig effect hebben op de huid. Met een droge huid helpt het een balans van je cellen gunstig te herstellen en spieren te verlichten. 

Het gunstig effect van deze dode zee modder is dat het na verloop van tijd een mooie ondersteuning kan zijn om uw huid natuurlijk te reinigen en zo onzuiverheden en acne helpt te verminderen van buitenaf.

Het vuil wordt op een natuurlijke wijze verwijdert van uw huid.

Witte klei poeder

De witte klei poeder is een zachte witte klei die niet alleen de ondiepe poriën raakt maar ook tot in de diepe poriën doordringt en deze verfijnt en daardoor de doorbloeding van de droge of vettige huid verbetert. Doordat witte klei poeder geen olie van de huid absorbeert is deze ook zeer geschikt voor het droge huidtype. Witte klei poeder is geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De witte klei poeder heeft door de zachte structuur een verzachtend effect op het gezicht en lichaam. De witte klei poeder bevat geen kunstmatige stoffen en is 100% puur en natuurlijk.
Ghassoul Klei poeder
Ghassoul Klei poeder

Cosmetische Bentoniet Klei

Bentoniet klei poeder wordt al duizenden jaren gebruikt als reiniging voor de huid. Door de unieke samenstelling wordt de huid neutraal gereinigd.

De klei poeder Bentoniet wordt ook wel Montmorillonite genoemd. Het effect van deze klei poeder is bijzonder zodra het in aanraking komt met water.

Het krijgt een zuiverende werking op de huid. Het balans van de droge huid en vette huid kan hiervan verbeteren. Het is een natuurlijke reiniging.

Groene Klei Poeder

Groene klei poeder heeft de hoogste concentratie montmorilloniet, het is heel puur en een heilzaam mineraal voor de huid.

De groene klei poeder maakt je huid sterk en ondersteund. De groene klei poeder heeft een zuivere werking van nature en is daardoor erg populair als gezichtsmasker. Het werkt als een reinigend gezichtsmasker. Het is toepasselijk voor het hele lichaam.

Het vermindert acne en heeft een positieve werking op puistjes door de spootelementen voed het namelijk uw huid. Geschikt voor de droge huid en de vettige huid. Heeft last van overtollig talg, de groene klei poeder absorbeert talg en reinigd uw huid zeer fijn. De huid voelt schoon en fris.
Groene Klei poeder

Welk huidtype heb jij?

Aza Natural is een onderdeel van A&M Cosmetics.
Normaal
Aza Natural is een onderdeel van A&M Cosmetics.
Vet
Droge huid
Droog
Gevoelige huid
Gevoellig
Ghassoul brokjes
 4,95 8,95
100% natuurlijk Zeer geschikt...
Ghassoul poeder
 5,95 9,95
100% natuurlijk Te gebruiken...
Rode klei poeder
Rode Klei Poeder
 8,95 16,95
Neemt afvalstoffen op uit de huid en...
Witte klei poeder
Witte Klei Poeder
 8,95 16,95
Zachte klei die ook diepe poriën raakt...
gele-kleipoeder
Gele Klei Poeder
 8,95 16,95
Dankzij de natuurlijke eigenschappen van de Gele...
calcium-carbonaat
Calciumcarbonaat
 4,95 6,95
Door de natuurlijke eigenschappen ideaal voor het...
betoniet-klei-poeder
Bentoniet Klei Cosmetische Grade
 8,95 18,95
Zonder chemische en/of synthetische toevoegingen Van nature een zuiverende werking Neemt door de natuurlijke negatieve lading gifstoffen...
dode-zee-modder
Dode Zee Modder
 8,95 16,95
Zachte klei die ook diepe poriën raakt...