web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

“100% pure kokosolie – Natuurlijke verzorging voor huid, haar en koken”

“100% pure kokosolie, biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Hydrateert, voedt en herstelt huid en haar. Ideaal voor koken, bakken en als natuurlijke schoonheidsverzorging. Geschikt voor alle huid- en haartypes. Perfect voor dagelijkse verzorging.”

Kokosolie – Natuurlijke verzorging voor huid, haar en koken

Onze 100% pure kokosolie is biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Deze veelzijdige olie hydrateert, voedt en herstelt zowel huid als haar. Daarnaast is kokosolie ideaal voor koken en bakken, dankzij de vele gezondheidsvoordelen en de heerlijke smaak.

Voordelen en toepassingen

Huidverzorging: Kokosolie hydrateert diep, vermindert droogheid en verzacht de huid. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt als gezichts- en lichaamsolie.

Haarverzorging: Versterkt en voedt het haar, vermindert gespleten haarpunten en geeft een gezonde glans. Gebruik het als leave-in conditioner of haarmasker.

Culinaire toepassingen: Ideaal voor koken, bakken en frituren. Kokosolie is stabiel bij hoge temperaturen en biedt een gezonde vetbron.

Multifunctioneel gebruik: Geschikt voor huid, haar en koken. Kan ook worden gebruikt als natuurlijke make-up remover en tandolie.

Veiligheid en bewaring

Bewaar de kokosolie op een koele, donkere plaats in de originele verpakking om de kwaliteit te behouden. Bij lagere temperaturen kan de olie stollen, maar dit beïnvloedt de kwaliteit niet.

Kies voor onze 100% pure kokosolie en ervaar de veelzijdige voordelen voor uw huid, haar en culinaire behoeften. Perfect voor dagelijkse verzorging en welzijn.

Specificaties/Lijst met kenmerken van kokosolie 

Deze FAQ biedt u de nodige informatie om kokosolie veilig en effectief te gebruiken. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.