Omschrijving

Anijs essentiële olie is een licht vluchtige olie met een sterke aroma. De aroma’s van anijs essentiële olie hebben positieve invloed op de sfeer in huis, de geestelijke gemoedstoestand en de persoonlijke stemming.

Anijs essentiële olie is op verschillende manieren te gebruiken. Deze olie is expliciet geschikt voor uitwendig gebruik en kan niet geconsumeerd worden. Door maximaal 6 druppels toe te voegen aan water en dit boven een waxinelichtje te houden, wordt de anijs essentiële olie verdampt en zal het een lichte geur verspreiden in de ruimte.

Houd de anijs essentiële olie buiten het bereik van kinderen en voorkom directe aanraking met de huid of ogen. De sterke concentratie brengt irritatie aan de huid of ogen met zich mee.

Gebruik

Uitstekend ingrediënt in DIY cosmetica zoals crèmes, shampoo en zeep. Ook kunt u enkele druppels toevoegen aan een huidverzorgende olie of door verdund toe te voegen in een aromaverdamper.

Essentiële olie is niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met huid en ogen in geconcentreerde vorm. Houd de olie buiten gebruik van kinderen. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Extra informatie

Inhoud

10 ml, 30 ml

Ingrediënten

100% Anijs olie

Karakter

Herkomst India
Substantie Vloeibaar
Densiteit Olie
Kleur Transparant
Geur Pittig
Oplossing Olie
Houdbaarheid 12 Maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anijs Essentiële Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Producten