Kokos olie

 14,95

SKU: 8718546410208

Omschrijving

Kokosolie

Omdat kokosolie koudgeperst is, worden veel van de natuurlijke vitamines en mineralen bewaard. Het is dan ook een erg goed verzorgende olie voor uw haar. Door het lage smeltpunt, is kokosolie goed smeerbaar. Kokosolie als haarmasker levert een stralende bos haar op. Het product wordt daarom ook steeds populairder als natuurlijke haarverzorging. Laat de olie bij voorkeur een nacht inwerken, draai uw haar wel in een handdoek, en was het de volgende dag goed uit met een verzorgende shampoo. Het kan zijn dat u uw haar meerdere keren moet wassen om de olie er goed uit te krijgen. U zult merken dat uw haar na het uitspoelen erg zacht en verzorgd aanvoelt en minder snel gaat pluizen.

Kokosolie is ook ideaal voor de verzorging van de huid. Het ruikt lekker en is erg hydraterend. Heeft u last van een droge of schrale huid of eczeem? Probeer dit eens te verzachten met kokosolie. Kokosolie is namelijk zuinig in gebruik en geschikt voor de hydratatie van ieder huidtype. Doordat er geen chemische bestandsdelen aan de kokosolie worden toegevoegd, is deze ook geschikt voor de overgevoelige en snel reagerende huid. Omdat het een volledig organisch product is, is vloeibare kokosolie ook goed te gebruiken voor de hydratatie van het gezicht. Heeft u echter last van een vette huid, dan bent u misschien meer gebaat bij een van onze andere pure huid oliën. Omdat kokosolie namelijk niet drogend is, houdt deze de huid lang vet, wat dus erg hydraterend is. Een al natuurlijk vette huid is echter meer gebaat bij een drogende olie, die snel wordt opgenomen door de huid.

Gebruik

Pure en dus onbewerkte kokosolie heeft een smeltpunt rond de 25 graden. In de pot zal het dus vaak vast van vorm zijn, en ook wel kokosboter worden genoemd. Wanneer u het door uw handen smeert om aan te brengen op uw lichaam zal de olie vloeibaarder worden. De huid wordt optimaal verzorgd door eens of meerdere keren per dag een dunne laag kokosolie op te smeren. Het kan echter ook als badolie gebruikt worden door de olie aan het badwater toe te voegen.

Naast het gebruik van kokosolie voor huid of haar, kun je kokosolie voor nog veel mee toepassingen gebruiken. Probeer het bijvoorbeeld eens als lippenbalsem, make-up remover of massageolie.

Extra informatie

Inhoud

100 ml, 200 ml

Ingrediënten

Cocos Nucifera Kernel Oil (kokosolie)

Karakter

Herkomst Sri-Lanka
Substantie Crème
Densiteit Dik
Kleur Wit
Geur Kokos
Oplossing Olie
Houdbaarheid 12 Maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kokos olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Producten

Avocado olie (Koudgeperst)

 9,95 19,95

Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst)

 11,95 19,95

Castor olie (Koudgeperst)

 9,95 19,95

Rozenolie

 8,95

Culinaire Arganolie

 24,95