web analytics
| |
Wil je 5% korting op je 1e aankoop ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en claim je korting 🤩

Wat zijn de verzendkosten / bezorgkosten?

Uw bestelling wordt als een pakket verzonden. Voor pakketzendingen rekenen wij de volgende tarieven: voor Nederland € 3,95 en voor Belgie € 5,95.

Vanaf welk bedrag GRATIS verzenden?

Nederland: Bestellingen van €35,- of meer worden GRATIS verzonden

België: Bestellingen van €50,- of meer worden GRATIS verzonden

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Wanneer u kiest om te betalen d.m.v. een directe betaalmethode als iDeal of PayPal, dan wordt de bestelling direct door ons in behandeling genomen. Indien u betaalt met bijvoorbeeld vooraf overboeken, dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

We streven ernaar om bestellingen die op een doordeweekse dag vóór 16:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Wanneer u ervoor kiest om te betalen middels een bank overschrijving, dan zal de bestelling verzonden worden na ontvangst van de betaling, dit proces duurt gemiddeld 2 tot 4 werkdagen

Voor 16:00 besteld:Wij bezorgen op:Niet thuis? De bezorger komt terug op:
maandagdinsdag9 – 21.30 uurwoensdag9 – 21.30 uur
dinsdagwoensdag9 – 21.30 uurdonderdag9 – 21.30 uur
woensdagdonderdag9 – 21.30 uurvrijdag9 – 21.30 uur
donderdagvrijdag9 – 21.30 uurzaterdag9 – 21.30 uur
vrijdagzaterdag9 – 21.30 uurdinsdag9 – 21.30 uur
zaterdagdinsdag9 – 21.30 uurwoensdag9 – 21.30 uur
zondagdinsdag9 – 21.30 uurwoensdag9 – 21.30 uur

Hoe wordt de zending verpakt?

Wij verzenden alle bestelling zo zorgvuldig als mogelijk. Pakketpost wordt verzonden in een doos aangevuld met opvul materiaal om het product zo goed mogelijk te beschermen. Bestellingen die verzonden kunnen worden d.m.v. brievenbuspost, zullen altijd in een envelop verzonden worden die voorzien is van een bubbel bescherming. Helaas blijven wij afhankelijk van de koeriersdiensten en kunnen wij nooit voor de volle 100% garanderen dat een pakket onbeschadigd bij u thuis wordt bezorgd. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, laat het ons dan graag weten per email.

Wat is het retourbeleid van Aza Natural?

U heeft het recht uw bestelling tot 100 dagen (i.p.v. de wettelijk verplichte 14) na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 100 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief
verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,
zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@azanatural.nl of gebruik het contactformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten