• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Avocado boter

7,95

  • Zeer geschikt voor huidonderhoud
  • Werkt voor de droge huid
  • Goed tegen jeuk en schilfers
Wissen

Avocadoboter

Avocadoboter wordt gemaakt van de pit van de avocado. De pit wordt uit de avocado verwijderd, in de zon gedroogd en vervolgens gemalen. De uiteindelijke avocadoboter ontstaat wanneer de gemalen pit wordt opgeklopt met lauwwarm water. Zodra dit mengsel is afgekoeld, wordt het gezeefd en blijft de avocadoboter achter. Er worden geen hulpstoffen zoals parfum, paraffine, siliconen, PEG of PPG aan de boter toegevoegd. Alleen op die manier kan de optimale werking van de boter worden gegarandeerd.

Het smeltpunt van avocadoboter ligt bij de 25 graden. Dit betekent dat de warmte van de huid ervoor zorgt dat de boter snel zacht wordt en goed uitsmeert. In de zomer bestaat de kans dat de avocadoboter vloeibaar wordt. Zodra het weer stolt, kan het wat klonterig worden. Het klonterig worden gaat echter niet ten koste van de werking. Wilt u dit echter voorkomen, dan is het aan te raden om dat avocadoboter bij hogere temperaturen in de koelkast te bewaren.

Avocadoboter is een fijne bodyboter die makkelijk door de huid wordt opgenomen. Het is zeer geschikt om als onderhoud te gebruiken en daarmee de huid zacht en soepel te houden. Daarnaast heeft de boter ook een licht herstellende en beschermende werking tegen uitdrogen, maar ook tegen de UV-straling van de zon. Vooropgesteld staat wel dat het een natuurproduct is en de bescherming tegen de zon nooit volledig gegarandeerd kan worden. Avocadoboter wordt ook vaak gebruikt bij het soepel maken en houden van littekens en het verminderen van rimpels. Avocadoboter is geschikt voor volwassenen en kinderen en past bij de normale tot zeer droge, schilferige en jeukende huid. Om de huid goed gehydrateerd te houden, is het advies om meerdere malen per dag een dunne laag avocadoboter op de huid te smeren.

Persea gratissima Butter

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 100 ml, 200 ml

Avocadoboter is een weldaad voor het haar en heel eenvoudig in gebruik. Masseer de avocadoboter in het haar en laat het minimaal 30 minuten intrekken in het haar. Het is belangrijk om het na het intrekken zorgvuldig uit te spoelen en na te wassen met een verzorgende shampoo. Wordt de boter niet goed uitgewassen, dan zal het haar vet blijven.

Daarnaast is de avocadoboter zeer prettig voor de huid. Het beschermt tegen de zon en zorgt voor een verbeterde hydratatie. Breng dagelijks een dunne hoeveelheid avocadoboter aan op de huid voor de perfecte huidverzorging.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Crème

Normaal

Wit/beige

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avocado boter” te beoordelen