• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Avocado olie (Koudgeperst)

9,95

  • Zeer geschikt als haarolie
  • Werkt goed voor de droge huid
  • Beschermt tegen de zon
Wissen

Avocado olie

Bij Avocadoboter wordt de pit gedroogd, geroosterd, gemalen en vervolgens met lauwwarm water opgeklopt. Nadat de substantie is afgekoeld, wordt de Avocadoboter van het vocht verwijderd met behulp van een zeef. Avocado-olie heeft een iets minder bewerkelijk traject. Hierbij wordt de pit koudgeperst op maximaal 35 graden. Hierbij komt dan olie vrij. De olie wordt gefilterd en het product is klaar voor gebruik. Door de koude persing, blijven vitamines en mineralen behouden en heeft de olie een optimale werking.

Avocado olie is een zogenaamde niet-drogende olie. Niet-drogende olie is bij uitstek geschikt voor de droge tot zeer droge huid omdat de olie minder snel in de huid trekt. Desondanks trekt Avocado-olie snel genoeg in om een vette en glimmende glans op de huid te voorkomen.

Avocado olie is geschikt om dagelijks te gebruiken en hiermee wordt voorkomen dat de huid droog en schraal wordt. Daarnaast helpt het de huid te ondersteunen wanneer deze reeds droog is of wanneer er droge plekken zijn ontstaan. Door de droge huid met de olie te behandelen, verdwijnen de droge plekken als sneeuw voor de zon. Voor de dagelijkse verzorging van de huid, kan de olie puur worden gebruikt. Ook is het mogelijk om Avocado-olie aan de dagelijkse huidverzorging toe te voegen, zoals bijvoorbeeld de dagcrème.

Avocado olie biedt bescherming tegen de zon. Het gaat om factor 10 tot 15. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat het een natuurproduct is. Dit betekent dat er nooit exact gezegd kan worden in welke mate het u tegen de zon beschermt.

Persea Gratissima Seed Oil

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 100 ml, 200 ml
Avocado-olie is niet alleen goed voor de huid. Ook het haar wordt stralend en gezond wanneer de olie op regelmatige basis wordt gebruikt. De olie kan heel eenvoudig worden toegevoegd aan uw conditioner. Hierbij is het toevoegen van enkele druppels voldoende. Naast het toevoegen van de olie aan conditioner, kan de Avocado-olie ook als haarolie na het wassen gebruikt worden. U doet dit door enkele druppels olie op handdoek droog haar in te masseren. De punten van het haar zijn meestal het droogst en verdienen de meeste aandacht.
 

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Zuid-Afrika

Vloeibaar

Olie

Goud

Olie

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avocado olie (Koudgeperst)” te beoordelen