• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Cactusvijg olie (Biologisch & koudgeperst)

(1 klantbeoordeling)

11,96

  • 100% natuurlijk
  • Remt het verouderingsproces van de huid
  • Zeer geschikt voor de huid rondom de ogen
Wissen

Cactusvijgolie

Het maken van cactusvijgolie is een langdurend en intensief proces. Cactusvijgolie wordt gemaakt van de zaden van de roodgele vrucht van de cactus, cactusvijgen genoemd. Willen we een liter cactusvijgolie maken, dan kost dat ongeveer 35 uur arbeid en maar liefst een miljoen cactusvijgen. Nadat de zaden van het vruchtvlees zijn gescheiden, worden ze koudgeperst en direct verpakt, zonder verdere bewerking. Hierdoor is het een puur, vrij schaars en kostbaar product. Omdat u voor gebruik op de huid, haar of nagels slechts enkele druppels nodig heeft, is het product zuinig in gebruik. Hierdoor gaat een flesje olie erg lang mee. Bovendien heeft cactusvijgolie bijzondere krachtige en positieve eigenschappen, waardoor de aanschaf hiervan een goede investering is.

Onze cactusvijgolie is onbewerkt, 100% natuurlijk en dus zonder (chemische) toevoegingen. Door de lichte en zachte structuur, smeert de olie niet alleen heel makkelijk uit, maar is het ook geschikt voor de gevoelige huid. De olie is hierdoor ook geschikt voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen. Cactusvijgolie is een zogenaamde drogende olie wat beteken dat de olie snel in de huid in trekt. Hierdoor heeft u geen last van een vette glans op de huid.

Cactusvijgolie is onder andere goed voor het tegengaan of afremmen van het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Dit betekent het verminderen van rimpels, wallen en kringen en regeneratie van de cellen. Doordat de olie regeneratie van de cellen beïnvloedt, is cactusvijgolie zeer geschikt voor het verbeteren van huidproblemen zoals acné, littekens, vlekjes en oneffenheden. Naast een positieve beïnvloeding op de huid, kan de olie ook als serum voor haar en nagels worden gebruikt, met stevigere nagels en gezond glanzend haar als gevolg.

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 30 ml spray, 50 ml spray, 100 ml spray, 100 ml glas (inclusief pipetje), 200 ml glas (inclusief pipetje)

Cactusvijgolie is een natuurlijk product zonder chemische toevoegingen. De olie is dan ook bijzonder geschikt voor gebruik rondom de ogen. Cactusvijgolie wordt gemaakt van de stekelige peervormige vruchten van de cactus en wordt daarom dus ook wel Prickly Pear Oil genoemd.Prickly Pear Oil of Opuntia Ficus Indica zijn mooie woorden voor de kostbare cactusvijgolie. Doordat het een intensief proces is om de olie te maken, is het een duur en schaars product. Desondanks zijn voordelen van deze krachtige huidolie enorm en is het een uitstekende investering. Het is dan ook niet zonder reden dat steeds meer mensen cactusvijgolie ontdekken en gaan gebruiken.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

India

Vloeibaar

Olie

Goud

Olie

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

1 beoordeling voor Cactusvijg olie (Biologisch & koudgeperst)

  1. margareta (geverifieerde eigenaar)

    This oil is very hydrating and nicely sinks in the skin. It helped with my dehydrated skin and works well as a natural anti-aging resource. I particularly enjoyed the quality of this product and would recommend investing in it. Thank you Argantheek!

Een beoordeling toevoegen