• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Ghassoul brokjes

4,95

  • 100% natuurlijk
  • Zeer geschikt voor shampoo, gezichtsmasker of haarmasker
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
Wissen

Ghassoul brokjes

Ghassoul staat bekend om de reinigende, kalmerende en beschermende eigenschappen. Dit maakt Ghassoul brokjes zeer geschikt als grondstof voor een huidmasker. Ghassoul is een vulkanische klei afkonstug uit de Moulava vallei in Marokko. Deze klei bevat hoge waardes provitamine, kalium, magnesium, natrium, ijzer en calcium. Deze cocktail aan vitamines en mineralen zorgen voor een verzorgende en beschermende werking voor huid, haar en gezicht.

Ghassoul kan gebruikt worden als peelingproduct of als masker. Bovengenoemde vitamines en mineralen vormen de basis voor een goede huid-, haar- en gezichtsbehandeling. De klei is voor ieder huidtype zeer geschikt. De natuurlijke producten en natuurlijke werking zorgen voor het beste effect voor de huid.

Wanneer u een haar- of gezichtsmasker van ghassoul wilt maken, heeft u 10 tot 20 gram klei nodig. Wanneer u uw lichaam wilt voorzien van een masker, dan gaat het om zo’n 150 tot 200 gram klei. Voeg ongeveer evenveel water toe aan de klei om het masker te creëren. Let op dat het masker niet te droog wordt. Dit kan ervoor zorgen dat alle natuurlijke oliën van uw huid worden meegenomen in het masker. Na gebruik is ons advies om een gezichts- of huidolie aan te brengen op de huid.

Extra informatie

Gewicht 250 g – 500 g
Inhoud

Gebruik voor uw haar of gezicht zo’n 10 a 20 gram Ghassoul brokjes / poeder en voor een volledige lichaamspakking zo’n 150 a 200 gram. Vermeng de ghassoul vervolgens met een zelfde massa aan heet of kokend water. Breng het masker vervolgens warm aan op de huid en laat het zo’n 10 a 15 minuten intrekken. Smeer vervolgens uw huid na gebruik in met een huidolie. Onze argan olie is hier zeer geschikt voor.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Crème

Normaal

Wit/beige

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen R
Bevat alcohol R
Bevat parfum Q
Conserveermiddel R

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ghassoul brokjes” te beoordelen