• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst)

11,95

  • 100% natuurlijk
  • Geschikt voor huid- en haarverzorging
  • Goed te gebruiken als massageolie
Wissen

Jojoba olie

De Jajobastruik groeid in de woenstijnen van Noord-Mexico en Zuid-Arizona. De zaden van de struik bestaan van nature voor 50% uit een was-achtige olie. Jojoba olie wordt gewonnen door de zaden te persen. Vroeger gebruikten de Indianen de Jojoba olie al voor diverse infecties. Inmiddels is het ook door wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat Jojoba olie ontstekingsremmende eigenschappen beschikt. De olie heeft van nature een goudgele kleur en is zo goed als geurloos.

Jojoba olie heeft een talgproductie vertragende werking en is daarom zeer geschikt voor de vette huid en acne huid. De jojoba is een drogende olie, dit betekent dat de olie snel intrekt in uw huid en geen vette laag op de huid achterlaat. De olie heeft ook een hydraterende werking voor mensen met een droge tot zeer droge huid.

Het gebruik van Jojoba olie is erg eenvoudig. Het is mogelijk om het meerdere keren per dag een beetje op uw huid aan te brengen. Let wel op, op de hoeveelheid. Het is alleen mogelijk als dit steeds een heel klein beetje is. Voor de verzorging van de lippen geldt in de basis hetzelfde. U kunt het ook gebruiken voor het verwijderen van dagelijks make-up. U kunt het aanbrengen op een wattenschijfje en hiermee de huid reinigen. De olie is wordt ook vaak voor massages gebruikt.

Simondsia Chinensis

Extra informatie

Gewicht
Inhoud
Voor de verzorging van haar, kan jojobaolie na het wassen van het haar, voorzichtig op handdoek droog haar worden aangebracht. Houd er wel rekening mee dat teveel olie zal zorgen voor vet en zwaar haar. Enkele druppels volstaan. Voor het wassen van haar met jojobaolie is het handig om enkele druppels olie aan de fles met shampoo toe te voegen.

Jojobaolie heeft een bijzonder beschermende en herstellende werking. Het is dan ook niet voor niets dat het gebruik van deze olie wordt aangeraden bij de verzorging van littekens. Door littekens regelmatig te masseren met jojobalolie, is er minder littekenvorming en eventuele littekens zijn minder opzichtig aanwezig. Daarnaast levert het een positieve bijdrage aan het vertragen van huidveroudering. De olie heeft een zonbeschermingsfactor van 4. Hierbij dient wel als kanttekening opgemerkt te worden dat het om een natuurproduct gaat en er nooit een exacte beschermingsfactor gegarandeerd kan worden.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Israël

Vloeibaar

Olie

Goud

olie/alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst)” te beoordelen