• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Kokos olie

14,95

  • Volledig organisch
  • Geschikt voor haar- en huidverzorging
  • Perfect voor de droge of schrale huid

Kokosolie

Omdat kokosolie koudgeperst is, worden veel van de natuurlijke vitamines en mineralen bewaard. Het is dan ook een erg goed verzorgende olie voor uw haar. Door het lage smeltpunt, is kokosolie goed smeerbaar. Kokosolie als haarmasker levert een stralende bos haar op. Het product wordt daarom ook steeds populairder als natuurlijke haarverzorging. Laat de olie bij voorkeur een nacht inwerken, draai uw haar wel in een handdoek, en was het de volgende dag goed uit met een verzorgende shampoo. Het kan zijn dat u uw haar meerdere keren moet wassen om de olie er goed uit te krijgen. U zult merken dat uw haar na het uitspoelen erg zacht en verzorgd aanvoelt en minder snel gaat pluizen.

Kokosolie is ook ideaal voor de verzorging van de huid. Het ruikt lekker en is erg hydraterend. Heeft u last van een droge of schrale huid of eczeem? Probeer dit eens te verzachten met kokosolie. Kokosolie is namelijk zuinig in gebruik en geschikt voor de hydratatie van ieder huidtype. Doordat er geen chemische bestandsdelen aan de kokosolie worden toegevoegd, is deze ook geschikt voor de overgevoelige en snel reagerende huid. Omdat het een volledig organisch product is, is vloeibare kokosolie ook goed te gebruiken voor de hydratatie van het gezicht. Heeft u echter last van een vette huid, dan bent u misschien meer gebaat bij een van onze andere pure huid oliën. Omdat kokosolie namelijk niet drogend is, houdt deze de huid lang vet, wat dus erg hydraterend is. Een al natuurlijk vette huid is echter meer gebaat bij een drogende olie, die snel wordt opgenomen door de huid.

Cocos Nucifera Kernel Oil (kokosolie)

Extra informatie

Gewicht
Inhoud

Pure en dus onbewerkte kokosolie heeft een smeltpunt rond de 25 graden. In de pot zal het dus vaak vast van vorm zijn, en ook wel kokosboter worden genoemd. Wanneer u het door uw handen smeert om aan te brengen op uw lichaam zal de olie vloeibaarder worden. De huid wordt optimaal verzorgd door eens of meerdere keren per dag een dunne laag kokosolie op te smeren. Het kan echter ook als badolie gebruikt worden door de olie aan het badwater toe te voegen.

Naast het gebruik van kokosolie voor huid of haar, kun je kokosolie voor nog veel mee toepassingen gebruiken. Probeer het bijvoorbeeld eens als lippenbalsem, make-up remover of massageolie.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Sri-Lanka

Crème

Dik

Wit

Kokos

Olie

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kokos olie” te beoordelen