• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Mango boter

14,95

  • 100% natuurlijk
  • Zeer geschikt voor huid- en haarverzorging
  • Zeer geschikt voor de gevoelige huid

Mango boter

Qua eigenschappen heeft de mangoboter wel iets weg van de bekende sheaboter. De textuur van mangoboter is echter iets harder. Dit betekent dat er iets meer warmte nodig is om de boter uit te smeren. Het is het beste om de mangoboter direct na het douchen te gebruiken. Uw huid is op dat moment nog warm van de douche en dat maakt de boter heel smeerbaar. Daarnaast droogt een warme douche de huid extra uit. De vochtbalans van de huid wordt weer hersteld door met mangoboter te smeren. Bij hoge omgevingstemperaturen van meer dan 28 graden, kan mangoboter heel zacht worden, tot bijna vloeibaar. Wilt u dit voorkomen, plaats dan de boter in de koelkast. Ook wanneer de boter al gesmolten is, kan deze weer stollen door het te koelen.

Met mangoboter verzorgt, beschermt en herstelt u de huid op natuurlijke wijze. Ook voor kinderen is mangoboter zeer geschikt. De antioxidanten gaan het proces van huidveroudering tegen. Het herstellende vermogen zorgt ervoor dat oneffenheden en zelfs kleine en oppervlakkige wondjes sneller genezen. Mangoboter trekt snel in en is uitstekend te gebruiken voor een droge en schilferige huid, bijvoorbeeld bij psoriasis en eczeem. Ook zodra de huid hiervan hersteld is, is mangoboter ideaal om als onderhoud te gebruiken. Mangoboter biedt soms zelfs lichte bescherming tegen de zon en is heel goed te gebruiken als aftersun.

Mango, Mangifera Indica Butter

Extra informatie

Gewicht  
Inhoud  

De Mango boter van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Mangoboter is heel eenvoudig te gebruiken waarbij het belangrijk is om dun te smeren en bij voorkeur meerdere keren per dag. Ook voor de verzorging van het haar kan mangoboter gebruikt worden. Houd er wel rekening mee dat de boter bij onjuist gebruik de haarwortelzakjes kan verstoppen. Dit kan worden voorkomen door de boter met de haarrichting mee in de haren te smeren. Mangoboter dient wel grondig uitgespoeld te worden om te voorkomen dat het haar vet wordt.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Crème

Wit/ beige

Zoet

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mango boter” te beoordelen