• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Nilotica Sheaboter

9,95

  • Werkt goed op diverse huidaandoeningen
  • Middel tegen eczeem, striae of psoriasis
  • Ook geschikt als lippenbalsem of haarmasker
Wissen

Nilotica Shea Boter

Nilotica Shea Boter is zachter en romiger dan de normale Shea Boter. Vergelijkt u de textuur van beide varianten, dan merkt u dat Nilotica Shea Boter beter uitsmeert. Daarnaast heeft Nilotica Shea Boter van nature een zoetere en prettige geur. Nilotica Shea Boter is net als de normale Shea Boter een onbewerkt en puur product zonder toevoegingen als parfum. Het is dan ook bijzonder geschikt voor een gevoelige huid die heftig reageert op chemische bestanddelen.

Nilotica Shea Boter heeft een positief effect op verschillende huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en striae. Belangrijk bij de Nilotica Shea Boter is om deze koel en droog te bewaren. Bewaart u deze op een te warme plaats, dan zal de boter veranderen in een olie-achtige substantie, al zal de verandering van structuur niet ten koste gaan van de werking. Nilotica Shea Butter wordt door een hoger gehalte aan Oleïne nóg beter door de huid verdragen dan de normale Shea Boter. De voordelen van Nilotica Shea Butter zijn verder te vergelijken met die van de reguliere variant. De huid is goed beschermd tegen diverse externe invloeden zoals kou, wind en zon. Van nature bevat ook Nilotica Shea Butter een lichte bescherming tegen schadelijke effecten van de zon. Houdt u er echter wel rekening mee dat het om een onbewerkt natuurproduct gaat. De mate van bescherming is dan ook nooit met zekerheid vast te stellen. Gebruik dan ook naast de Nilotica Shea Butter een regulier middel ter bescherming tegen de zon.

Naast het hydrateren van huid en lippen, kan ook Nilotica Shea Boter gebruikt worden als masker voor uw haar. Na het wassen van uw haar, smeert u de boter in het haar om het daarna zorgvuldig uit te spoelen. Uw haar krijgt meer glans en is makkelijker door te kammen. Ontdekt u ook de voordelen van A&M Nilotica Shea Boter?

Butyrospermum Parkii Butter

Nilotica Sheaboter is makkelijk smeerbaar, hierdoor kunt u de boter direct op de huid smeren. De huid neemt de boter snel op waardoor u snel resultaat kunt verwachten. A&M Nilotica Shea Boter is 100% natuurlijk en zitten geen toegevoegde chemicaliën. Hierdoor kan de Sheaboter dagelijks worden gebruikt zonder de huid te beschadigen.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Uganda

Crème

Dik

Wit
Crème

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nilotica Sheaboter” te beoordelen